KIA

Вистински момент за најдобриот избор

KIA Action
 

Kia Ceed

Kia Ceed доминира со своето присуство на патот. Убедливите линии доаѓаат од Европскиот центар за дизајн на Kia во Франкфурт и непогрешливо ги изразуваат спортските карактеристики. Автомобилот нуди чисто задоволство во возењето, со акцент на забавата.

KIA Action

Kia XCeed

Задниот дел остава траен впечаток. Спортски браници и сребрен дифузер ги заокружуваат моќните пропорции и атлетскиот впечаток, додека LED задните светла внесуваат поголема технолошка елеганција во спортскиот дизајн.

KIA Action