KIA

Kia оригинално масло

KIA Financing

Новото масло на Kia е тука!Создадовме масло специјално за вас и вашиот мотор. Оптимално го штити моторот на вашиот Kia автомобил и ви го нуди квалитетот што го барате. Различните типови на масла се прилагодени на вашиот стил на возење. 

Откријте кое оригинално масло на Kia е најдобро за вас и вашата Kia и продолжете со оригинал. Доколку имате повеќе прашања во врска со процесот на менување на маслото, едноставно контактирајте го вашиот сервисен консултант.

KIA Financing


KIA Financing


KIA Financing


Време е за промена на маслото?

Без оглед на видот на горивото, новото Kia оригинално масло доаѓа во шишиња од 1L и 5L, како и во различни вискозности направени за да одговараат на вашето возило. Откријте го асортиманот и пронајдете го маслото специјално дизајнирано за вас.