KIA

FAMILY LIKE CARE + (FLC+)

ПРОВЕРКА НА ЗДРАВЈЕТО НА ВОЗИЛОТО
ПРОВЕРКА НА ЗДРАВЈЕТО НА ВОЗИЛОТО

Kia обезбедува Проверка на возилото на возилото кога клиентот ги посетува Kia дилерите за бесплатна услуга!

ПРОДАЖБА НА ПРОДАЖБА / СЕРВИС-ДО КУПУВАЧ
ПРОДАЖБА НА ПРОДАЖБА / СЕРВИС-ДО КУПУВАЧ

На првиот ден, Kia сервисниот персонал е воведен за да ја објасни новата технологија во возилото. Исто така, кога сервисот е завршен, темелното објаснување за услугата е дадено од персоналот на Kia.

CAR WASH
CAR WASH

Kia обезбедува миење на возилото по поправка за да го врати поправеното возило на клиентот почисто отколку кога клиентот го донел.

ЗАМЕНСКО ВОЗИЛО
ЗАМЕНСКО ВОЗИЛО

Kia обезбедува клиент со автомобил за изнајмување за гаранција за поправка за да се осигура дека клиентот не остане без транспорт.