KIA

Финансирање

KIA Financing
Дали сакате нова Kia? Нема проблем, со нашите понуди имате целосна слобода: Можете да го финансирате со ниски месечни стапки. 

Финансирање

Финансирање што е прилагодено на вас.

Која Kia ја сакате? Дали е тоа моќниот Kia Sportage? Или караван во стилот на купе како Kia ProCeed? Можеби сте обожавател на Kia Stinger? Со вистинско финансирање, оваа желба може брзо да стане реалност со лизингот во соработка со Sparkasse Leasing

  • учество од најмалку 20%
  • фиксна годишна каматна стапка од 4,5%
  • рок на отплата до 84 рати
KIA Financing
KIA Financing
Калкулатор

Колку е ратата за нова Kia?

Нашиот калкулатор ви покажува колку ќе биде ратата за вашата нова Kia. На пример, Kia Sportage од 210 евра. Или Kia Stonic од 160 евра. Можете исто така да го опремите посакуваниот модел со индивидуални додатоци и секогаш да знаете точно за што плаќате. Пробај!