KIA

7 години гаранција

Зошто нудиме толку долга гаранција?

Квалитетот е редефиниран. Така ја опишуваме нашата гаранција од 7 години или 150.000 километри: единствена и јасна посветеност на обезбедување на корист од највисоките стандарди во производството на автомобили. Тоа е и нашата посветеност кон вас, покажувајќи ја нашата доверба во квалитетот во секоја компонента и дека вашиот Kia ќе го издржи тестот на времето.

Секој еден од нашите модели е покриен со автомобилска гаранција од 7 години, без никакви скриени мали печатени или непријатни изненадувања. Исто така можете да го пренесете на: препродажба на Kia во гарантните услови и новиот сопственик исто така ќе има корист од преостанатото време или километража. Тоа е само една од големите придобивки на "Киа Ветс" - ви дава поголема вредност за подолго време.

Со Kia добивате 7 години задоволство при возењето, 7 години забава, 7 години авантура, возбуда и возбуда. Да не зборуваме за 7 години пониски трошоци за работа и 7 години мир на умот ...

7 години, без дополнителни трошоци. Да е 2,555 дена или 150 илјади

7 безбедни години

Сите модели на Kia се во европска гаранција. Гранцијата важи 7 години или 150.000 поминати километри. Оваа гаранција е доказ за трите темели на Kia - квалитет, самодоверба и динамичност.

Современо производство

Благодарение на една од најмодерните европски фабрики, која се наоѓа во Жилина, во Словачка, Kia на своите клиенти им нуди висококвалитетни автомобили кои заради 7 годишната фабричка гаранција им овозможува значителни помали трошоци за одржување на автомобилот.

.

7 клучни бенефити

 • 1

  Највисоки Стандарди  Kia автомобили се изградени според највисоките стандарди за производство на автомобилската индустрија. Тоа е овој исклучителен квалитет кој му дава на Киа доверба да понуди најдолго новата кола за автомобили во Европа. 

 • 2

  Најдолга гаранција Киа е единствениот производител во Европа кој нуди 7 годишна гаранција во целиот опсег.

 • 3

  Гаранција на цел автомобил  Гаранцијата е целосна гаранција за производителот "браник до браник" што значи дека ќе го добиете истото ниво на покритие од ден 1 до ден 2,555. .

 • 4

  Гаранција која се пренесува Нашата гаранција се пренесува и на следниот корисник на автомобилот. Тоа значи и по три години, автомобилите на Kia нудат повисока гаранција од својата гаранција.

 • 5

  Ниски трошоци на одржување Трошокот за одржување за вашиот автомобил ќе биде помал со оваа понуда, а цената во случај на продажба, секако ќе биде повисока.

 • 6

  Трошоци покриени со гаранцијата Мала е веројатноста да ви е потребна гаранцијата, но доколку се појави таква потреба, може да сметате дека цените на деловите ќе биде покриена со гаранцијата.

 • 7

  Гаранцијата важи во цела Европа Гаранцијата на Kia може да ја искористите низ цела Европа. 

Во што е трикот?

Нема трик. Тоа е иста гаранција како и кај конкуренцијата, само нашта е подолга. За повеќе детали ве замолуваме да ги прочитате најчестите прашање и нивните одговори.