KIA

Новиот Sportage


Целосно новиот Kia Sportage. Создаден за бескрајна инспирација

Ви го претставуваме целосно новиот Kia Sportage. Автомобил дизајниран да ја ослободи вашата инспирација.

Опремен со најнова генерација на хибридни и plug-in хибридни технологии за погон, новиот Sportage е тука за да ве однесе на места и да отвори нови хоризонти. Со својот смел, спортски дизајн, можете да бидете сигурни дека ниту едно возење нема да остане незабележано.

Направете го секое патување инспиративно


Елеганција во движење.

Создадовме спортски урбан крос-овер со елегантен изглед.

Модел каде што се среќаваат технологијата и удобноста.

Поставуваме нови стандарди во класата.Авангарден одвнатре

Внатрешен простор што изгледа добро како што се чувствува.

Испирација за патот напред

Нов дизајн на дневните светла со LED технологија.