KIA

СВЕТСКА ПРЕМИЕРА НА EV6

KIA Action
 

СВЕТСКАТА ПРЕМИЕРА НА EV6

е закажана на 30 март 2021 година во 10:00 часот


Откријте ја следната генерација на електромобилност со Kia EV6. Првата Kia што е изградена како чисто електрично возило ја претставува новата филозофија за дизајн на марката. Со својата моќна естетика на кросовер и иновативна технологија од висока класа, новиот EV6 нуди возачко искуство што го олеснува вашето секојдневие и ја прави инспирацијата ваш постојан придружник. Патот е трасиран - за нова ера на интелигентни електрични автомобили кои се лесни и интуитивни за употреба.

Следете го YouTube каналот и бидете во тек со светската премиера EV6 на 30 март.


ИНСПИРАЦИЈА ВО СЕКОЈ ДЕТАЉ


Инспирацијата во својата најчиста форма: Kia EV6 импресионира со пространа внатрешност, седишта за релаксација и врвен аудио систем. За вас ова значи: доволно простор и удобност. Со својата ултрабрза технологија за полнење, процесот на полнење е скратено и имате повеќе време да ја искажете својата креативност.