KIA

Kia Rio 1.4 бензин-плин

  • Година на производство: 2008
  • Зафатнина на мотор: 1.4 cm3
  • Моќност: 71 kw / 97 ks
  • Изминати километри: ~149000 km
  • Сервисна историја:

Податоци да возилото: KIA RIO 1.4 бензин-плин, 71 kw, 2008godina,149,000 км, радио, ABS, електрични подигнувачи за стакла, клима уред. Цена на возилото 2,500 евра ( во денарска притив вредност) Тел за контакт 071 220 207 Александар (работи денови од 8,30до 15,30 часот)

2,500 €
154,500 МКД