KIA

Ценовник MY21 Акциски ценовник
KIA Ceed

KIA Ceed

Првиот впечаток е најважен

Дизајн

Дизајн

Импресивен изглед

360° Преглед


Бои на Екстериер

 • Lunar Silver
 • Infra Red
 • Cosmo Blue
 • Dark Penta Metal
 • Black Pearl
 • Casa White
 • Copper Stone
 • Deluxe White
 • Sparkling Silver
 • Track Red
 • Blue Flame

Фелни

 • Алуминиумски 16"
 • Челични 16"
Перформанси

Перформанси

Повеќе авантури. Повеќе уживање.

Комфорт

Толку удобно
Повеќе

Толку удобно

Во зима можете да ги загреете предните и задните седишта
Паметен клуч
Повеќе

Паметен клуч

Никогаш повеќе не го барајте клучот во кој џеб сте го ставиле
Лесно паркирање
Повеќе

Лесно паркирање

Паралелно со патот, настрана или под агол - интелигентното помагало за паркирање

Пакети на опрема

Kia Ceed

Reference 1

сензори за паркирање назад со звучна и визуелна сигнализација
Tемпомат, ограничувач на брзина,
Аудио систем со 8" дисплеј осетлив на допир со поддршка за Android Auto и Apple Car Play
Мануелен клима уред

*Тука е прикажана дел од опремата на моделот, за повеќе погледнете во конфигураторот