KIA

Ценовник Акциски ценовник
Kia Rio

Kia Rio

Живејте според вашите сопствени правила

Дизајн

Дизајн

Динамиката која се сретнува со емоции

360° Преглед


Бои на Екстериер

 • Silky Silver
 • Urban Green
 • Sporty Blue
 • Signal Red
 • Smokey Blue
 • Prenial Grey
 • Most Yellow
 • Aurora Black Pearl
 • Clear White

Фелни

 • Челични 15"
 • Алуминиумски 16"
Комотен и паметен

Комотен и паметен

Совршено се вклопува во вашиот живот

ДИНАМИКА НА ВОЗЕЊЕ

ТЕХНОЛОГИЈА И БЕЗБЕДНОСТ

Системи за помош на возачот
Повеќе

Системи за помош на возачот

Адаптивен темпомат
Повеќе

Адаптивен темпомат

Одржување на возилото во лента
Повеќе

Одржување на возилото во лента

Систем за избегнување фронтален удар
Повеќе

Систем за избегнување фронтален удар

Интелигентно препознавање на сообраќајни знаци
Повеќе

Интелигентно препознавање на сообраќајни знаци

Задна камера за паркирање
Повеќе

Задна камера за паркирање

Сензори за паркирање
Повеќе

Сензори за паркирање

Систем за следење на мртов агол
Повеќе

Систем за следење на мртов агол

GT Line

GT Line

Расположен за акција

Пакети на опрема

Kia Rio

Base

Електронска контрола на стабилизација - ESC
Асистенција при тргнување на нагорнина - HAC
Kонтрола на притисок во пневматиците - TPMS
Воздушни перници (2х предни, 2х странични, 2х завеси)
Управувач подесив по висина и длабочина
Мануелен клима уред
Kia Rio

Reference 1

Систем за избегнување фронтален удар со препознавање на пешаци и велосипедисти - FCA
Tемпомат и ограничувач на брзина
Мануелен клима уред
Предни и задни паркинг сензори со графички приказ и звучен сигнал
Патен компјутер со 4,2” дисплеј со висока резолуција во боја
Дневни светла со LED технологија
Kia Rio

Reference 2

Сензор за автоматска контрола на светла и бришачи
Внатрешен ретровизор со електронско замаглување
Отклучување на автомобилот и стартување на моторот со копче - Smart Key
Предни и задни светла со LED технологија
Задни LED светла

*Тука е прикажана дел од опремата на моделот, за повеќе погледнете во конфигураторот