KIA

Ценовник MY21 Акциски ценовник
Kia Sportage

Kia Sportage

Неговата темна страна!

Дизајн

Дизајн

Редефинирана елеганција

Бои на Екстериер

 • Black Pearl
 • Cosmo Blue
 • Lunar Silver
 • Infra Red
 • Copper Stone
 • Blue Flame
 • Deluxe White
 • Casa White
 • Dark Penta Metal
 • Sparkling Silver

Фелни

 • Алуминиумски 17"
Карактеристики

Карактеристики

Пакети на опрема

Kia Sportage

Reference 1

задна камера за паркирање
сензори за паркирање назад со звучна и визуелна сигнализација
алуминиумски тркала 225/60R17
Автоматски двозонски клима уред
Аудио систем со 7" LCD дисплеј осетлив на допир со поддршка за Android Auto и Apple Car Play
Tемпомат, ограничувач на брзина,
Kia Sportage

Reference 2

Навигација со 8" дисплеј осетлив на допир
JBL аудио систем со активен "subwoofer" и централен звучник
Греење на предни и задни седишта
Предни LED светла
задни LED светла
полухромирани рачки на вратите
предни и задни хромирани лајсни
предни и задни заштитни плочи
Kia Sportage

Black Edition

Предни LED светла
задни LED светла
Предни и задни сензори за помош при паркирање
дополнително затемнети стакла во заден дел
LKAS-систем за одржување на возилото во лента
DAW – предупредување на замор кај возач
DBC - контрола на сопирање при спуштање на стрмна надолнина
HBA – автоматска регулација на долги светла
“BLACK EDITION” пакет на надворешност
Алуминиумски тркала 225/60R17 во црна боја

*Тука е прикажана дел од опремата на моделот, за повеќе погледнете во конфигураторот