KIA

Ценовник Акциски ценовник
Новиот KIA XCEED

Новиот KIA XCEED

Кросовер. Редефиниран.

Дизајн

Дизајн

со надграден и поспортски надворешен стил кој ја нагласува емотивната природа на новиот XCeed во сегментот C-Crossover, со ефикасни погонски опции ICE, MHEV и PHEV.

Бои на Екстериер

  • Black Pearl
  • Lunar Silver
  • Infra Red
  • Blue Flame
  • Deluxe White
  • Casa White
  • Dark Penta Metal
  • Sparkling Silver

Фелни

  • Алуминиумски 17"