KIA

Ценовник MY21 Акциски ценовник
Kia Stonic

Kia Stonic

За оние кои сакаат повеќе во животот

Дизајн

Дизајн

Спортски карактер

360° Преглед


Бои на Екстериер

 • Clear White
 • Silky Silver
 • Urban Green
 • Prenial Grey
 • Smokey Blue
 • Signal Red
 • Most Yellow
 • Aurora Black Pearl
 • Sporty Blue
 • URBAN GREEN/TAN ORANGE
 • URBAN GREEN/CLEAR WHITE
 • SPORTY BLUE/CLEAR WHITE
 • SPORTY BLUE/AURORA BLACK PEARL
 • SMOKE BLUE/AURORA BLACK PEARL
 • SILKY SILVER/TAN ORANGE
 • SILKY SILVER/SIGNAL RED
 • SILKY SILVER/MOST YELLOW
 • SILKY SILVER/AURORA BLACK PEARL
 • SIGNAL RED/CLEAR WHITE
 • SIGNAL RED/AURORA BLACK PEARL
 • PERNIAL GREY/TAN ORANGE
 • PERNIAL GREY/AURORA BLACK PEARL
 • PERENIAL GREY/SIGNAL RED
 • PERENIAL GREY/MOST YELLOW
 • MOST YELLOW/AURORA BLACK PEARL
 • CLEAR WHITE/TAN ORANGE
 • CLEAR WHITE/SIGNAL RED
 • CLEAR WHITE/MOST YELLOW
 • CLEAR WHITE/AURORA BLACK PEARL

Фелни

 • Алуминиумски 16"

Динамично возење

Благ хибриден погон
Повеќе

Благ хибриден погон

Спортско искуство во возењето
Повеќе

Спортско искуство во возењето

Внатрешност

Внатрешност

За секој ден.

Поврзаност

Паметно поврзување
Повеќе

Паметно поврзување

Континуирани информации
Повеќе

Континуирани информации

Богат со технологија
Повеќе

Богат со технологија

Интелигентно препознавање на сообраќајни знаци
Повеќе

Интелигентно препознавање на сообраќајни знаци

Задна камера за паркирање
Повеќе

Задна камера за паркирање

Сензори за паркирање
Повеќе

Сензори за паркирање

Систем за следење на мртов агол
Повеќе

Систем за следење на мртов агол

Пакети на опрема

Kia Stonic

Base

Аудио систем со 8" дисплеј осетлив на допир со поддршка за Android Auto и Apple Car Play
USB + 6 звучника
Aудио команди на управувач
Електрика на ретровизори со греење
Kia Stonic

Reference 1

FCA-систем за избегнување фронтален удар со препознавање на пешаци
LKAS-систем за одржување на возилото во лента
Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
4,2” патен компјутер со висока резолуција
дневни LED светла
задни LED светла
Алуминиумски тркала 195/55R16
Kia Stonic

Reference 2

Автоматски клима уред
Автоматско одмаглување на ветробранско стакло
Предни LED светла
дополнително затемнети стакла во заден дел

*Тука е прикажана дел од опремата на моделот, за повеќе погледнете во конфигураторот