KIA

Ценовник MY21 Акциски ценовник
Kia Xceed

Kia Xceed

Екстремно возбудлив

Дизајн

Дизајн

Изостри ги своите сетила

360° Преглед


Бои на Екстериер

  • Infra Red
  • Blue Flame
  • Lunar Silver
  • Deluxe White
  • Sparkling Silver
  • Casa White
  • Quantum Yellow

Фелни

  • Алуминиумски 18"

Пакети на опрема

Kia Xceed

Reference 1

Автоматски клима уред со две независни зони и автоматско одмаглување на стакла
Предни и задни светла со LED технологија
Задни LED светла
Систем за избегнување фронтален удар - FCA
Систем за одржување на возилото во лента - LKAS
Kia Xceed

Reference 2

Дополнително затемнети стакла во заден дел
Систем за избегнување фронтален удар со препознавање на пешаци и велосипедисти - FCA
Инструмент табла со 12.3" TFT LCD дисплеј
Мултимедијален систем со 10.25" дисплеј осетлив на допир, Навигација, Android Auto, Apple CarPlay, JBL аудио систем со 7 звучници и активен Subwoofer
Електрично лумбарно подесување на возачко и совозачко седиште

*Тука е прикажана дел од опремата на моделот, за повеќе погледнете во конфигураторот