KIA

Користени автомобили

Hyundai i30
 • Година на производство: 2011
 • Зафатнина на мотор: 1582 cm3
 • Моќност: 85 kw / 116 ks
 • Изминати километри: ~94000 km
 • Сервисна историја:
Meriva Opel
 • Година на производство: 2005
 • Зафатнина на мотор: 1686 cm3
 • Моќност: 74 kw / 101 ks
 • Изминати километри: ~157000 km
 • Сервисна историја:
Kia Carnival 2.9 CRDi
 • Година на производство: 2007
 • Зафатнина на мотор: 2902 cm3
 • Моќност: 136 kw / 185 ks
 • Изминати километри: ~203000 km
 • Сервисна историја: