KIA

Ценовник MY21 Акциски ценовник
Kia Sportage

Kia Sportage

Неговата темна страна!

Дизајн

Дизајн

Редефинирана елеганција

Бои на Екстериер

  • Black Pearl
  • Lunar Silver
  • Infra Red
  • Blue Flame
  • Deluxe White
  • Casa White
  • Dark Penta Metal
  • Sparkling Silver

Фелни

  • Алуминиумски 17"
Карактеристики

Карактеристики

Пакети на опрема

Kia Sportage

Reference 1

Автоматски клима уред со две независни зони и автоматско одмаглување на стакла
Мултимедијален систем со 8" LCD дисплеј осетлив на допир, Android Auto, Apple Car Play, 6 звучници
Tемпомат и ограничувач на брзина
Kia Sportage

Reference 2

Мултимедијален систем со 8" LCD дисплеј осетлив на допир, Навигација, Android Auto, Apple CarPlay, JBL аудио систем со 7 звучници и активен Subwoofer
Греење на предни седишта и задна клупа
Предни и задни светла со LED технологија
Задни LED светла
предни и задни хромирани лајсни
предни и задни заштитни плочи
Kia Sportage

Black Edition

Предни и задни светла со LED технологија
Задни LED светла
Предни и задни сензори за помош при паркирање
Дополнително затемнети стакла во заден дел
Систем за одржување на возилото во лента - LKAS
Предупредување на замор кај возач - DAW
Контрола на сопирање при спуштање на стрмна надолнина - DBC
Автоматска регулација на долги светла - HBA
“BLACK EDITION” пакет на надворешност
Алуминиумски тркала 225/60R17 во црна боја

*Тука е прикажана дел од опремата на моделот, за повеќе погледнете во конфигураторот